10 Mart 2012 Cumartesi

2012 Bahar Trendleri

İş kadınları için bahar ayı önerilerimiz olacak;

Transparan Plastik Çanta:
Önümüzdeki bahar aylarının vazgeçilmez aksesuarı transparan plastik çantalar olacak. Çantaların boyutları değişkenlik gösterebilir, dilerseniz elde taşıyabileceğiniz dilerseniz omzunuza asabileceğiniz şeffaf bir çanta mutlaka edinin.  











Çiçek Desenler;
2012 baharı sokaklarda rengarenk çiçek desenli elbiseler, taytlar ve gömlekler görülecek. . Baharda desenler elbiselerde çiçeğe dönüyor renkler ise canlanıyor.  Desenli bu elbiseler rahat esnek kumaşlarla tasarlanıyor. Topuklu ayakkabılar ve desenli ince çoraplarla tamamlanan kıyafetlerinizle kendinizi harika hissedeceksiniz.







Kesik Parçalı Kıyafetler:
Baharda sıkça göreceğimiz değişik bir tarz oluşacak; elbiselerin eteklerinde yada gögüs altı kısımlarında kesilmiş parçalar, bluzların kolları yada sırtlarında kesikler göreceğiz ve bu tarzı çok seveceğiz. Özellikle bluzlarda sırt dekoltesi şık kesikler ilgimizi çekecek. Belden kesilmiş toprak renkli mini elbiseler oldukça şık görünecek. 








Renkli Ayakkabılar;
Baharı parlak /canlı renkli ayakkabılarla geçireceğiz. Ayakkabılarda nubuk ve deriler yan yana kullanılıyor. Renkler canlı ve heyecan verici, topluklar kalın ve yüksek. Çarpıcı ve aykırı renklerin bir arada kullanıldığını görürseniz sakın şaşırmayın, baharda renkler birbirine giriyor.

             














Deri Püsküllü Etek;
Deri etekler püsküller ile hareketlendiriliyorlar.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder