18 Mart 2012 Pazar

2012 İlkbahar Erkek Modası

2012 İlkbahar erkek modası bayanları aratmayacak kadar renkli ve hareketli. Parlak ceketler, yelekler, renkli bol gömlekler, transparan örgü kazaklar,  şortlar ve büyük deri çantalar erkekler için vazgeçilmez parçalar oluyor. Kısa ve dar paça pantolonlar, bol pantolonlar, deri kısa ceketler, deri ve kumaş karışımı kıyafetler ön planda. Tamamlayıcı olarak renkli oxford ayakkabılar, şapkalar, fularlar ve şallar görülecek. Erkeklerde aksesuar kullanımı oldukça yaygın olacak. Gömleklerin kollarında farklı renk ya da ince deri parçalar trend oluyor. Her erkek kıyafetine uygun deri ya da kumaş büyük çantalarla dolaşacak gibi görünüyor. 2012 İlkbahar erkek trendlerini özetleyen görsellere bakalım isterseniz;







Yelek, şort ve büyük deri çanta bol beyaz bir gömlekle kombin oluyor. 2012 trendlerini yansıtan oldukça rahat ve şık bir günlük kıyafet görüyorsunuz.










Şapkalar erkek modasında çok sık göreceğimiz aksesuarlar arasında. Çizgi desen ceketler ve kıyafetleri de göreceğiz. Renkler ise canlı ve iddialı.






Renkli oxford ayakkabılar gözde oluyor, şallar ve fularlar erkek aksesuar kullanımı revaçta.






İşte 2012 trend renklerinden biri olan sarıyı şort ve ayakkabıda görüyorsunuz. 2012 de erkekler de en az kadınlar kadar iddialı.






Deri ve kumaş kullanımını 2012 yılının her mevsiminde göreceğiz.






Deri ceketleri dar jean ya da kumaş pantolonlarla kombin edeceğiz. Aksesuar eşarbın farklı tarzda kullanımını görüyorsunuz.






Parlak ceket ve pantolonlar oldukça sık görülüyor. Mavi de 2012 ilkbaharında vazgeçilmez renklerden biri oluyor.







Şapka ve kısa ceket ve aksesuar kullanımına bir örnek daha






Büyük çantalar, şık bir şal / eşarp, bol gömlek ve ceketle ilgi çekici duruyor.






Kısa paça pantolon, büyük çanta ve aksesuar şal kullanımı, toprak renkleri tercih edenler için.






Transparan örgü kazak ve yelekler 2012 trendi. Çarpıcı ve iddialı.







Deri kısa ceketlerden biri daha





2012 Erkek gömleklerinin kollarında kumaş yada deri farklı parçalar görüyoruz. Üzerinde transparan örgü süveter görüyoruz.







İşte 2012 de gardrobunuzda bulunması gereken renkler




2012 İlkbaharı erkekler için rengarenk tasarımlarla dolu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder