9 Mart 2012 Cuma

Rakı Masasında Kadın Zerafeti

Rakı denildiğinde aklıma "Yeni Rakı" gelir. Rakı ile eşleşmiş bir markadır, kalitesine ve lezzetine güvenilir. Yeni Rakı'nın kadınlara özel olarak hazırladığı müthiş gece 7 Mart Çarşamba günü Peymane'de gerçekleşti.  Organizasyona Mey Rakı Pazarlama Müdürü Elif Göktaş ev sahipliği yaptı. İş kadınlarının katıldığı gecede yenildi, içildi, eğlenildi ve sınırsız dedikodu yapıldı. Organizasyona "Kadınlar Meyhanesi" adı verildi. 








Masalarda  her bir katılımcı için hazırlanmış keçeden bir gül ve rakı içen kadını tasvir eden şık bir not vardı Sadece kadınların katıldığı gecede fasıl eşliğinde harika mezeler ve ızgaralar Yeni Rakı eşliğinde servis edildi. Önce fasıl, Yeni rakı ve lezzetli mezelerle bol bol dedikodu yapıldı. 










Oryantal Didem'in sahne aldığı anlar ise muhteşemdi, tüm bayanlar kurtlarımızı döktük. Yemekler yenildi, içkiler tüketildi. Organizasyonun en ince sürprizi ise kendi arabalarımızla özel vale eşliğinde evimize kadar bırakılmaktı. Eğlencenin dibine vurmak bu olsa gerek, uzun zamandır kadın kadına bu kadar güzel ve şık bir gece geçirmemiştik. Güzel dostluklar, inanılmaz dedikodular ve unutulmaz bu gece için Yeni Rakı'ya teşekkür ederiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder